На 5. октомври т.г.  40 ученици от седмите класове на 37. СУ „Райна Княгиня“ посетиха природен парк Витоша, местността „Златните мостове“. Походът бе част от дейностите по проект „Провеждане на образователни дейности в 37.СУ „Райна Княгиня“ за ефективен обхват и реинтеграция на ученици от етническите малцинства и задържането им в образователната система“ , приоритет 2, който  се изпълнява с финансовата подкрепа на ЦОИДУЕМ.

С много смях, игри и закачки учениците се включиха в инициативата. Спортен хъс и желание за победа демонстрираха по време на спортните игри, организирани от преподавателите по физическо възпитание и спорт – Нели Чивийска и Мария Ванкова. Тяхната дейност бе подпомогната от класните ръководители – Светлана Димитрова и Марияна Благоева, както и от образователния медиатор Александър Рафаилов и преподавателят Георги Миланов.

Конкретната дейност по проекта даде възможност на децата да прекарат един слънчев ден в планината, наситен с много спорт и възпитаващ в грижа към природата.

До края на м. октомври предстоят още интересни инициативи по проект „Провеждане на образователни дейности в 37. СУ „Райна Княгиня“ за ефективен обхват и реинтеграция на ученици от етническите малцинства и задържането им в образователната система“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *