В слънчевото септемврийското утро, по традиция се отвориха вратите на 37. СУ „Райна Княгиня“ и екнаха гласовете на тези, които за пореден път прекрачиха школския праг.

          Празничната програма започна в пространството на модерната и изцяло обновена спортна площадка, която грееше украсена. Изказваме своята благодарност на Цветомира Георгиева, директор на 37.СУ „Райна Княгиня“, за положените усилия, упоритост и всеотдайност, в резултат на които днес се радваме, че притежаваме тази уникална спортна база. Благодарим за съдействието на Кмета на Район „Люлин“ инж. Милко Младенов, който винаги откликва и е съпричастен към нуждите на училището.

  1. септември отново се превърна в истински празник! Отбелязахме го с песни, стихове, спортни демонстрации, много смях и прегръдки. Директорът на нашето училище – Цветомира Георгиева, поздрави всички присъстващи за новата учебна година. Специален музикален поздрав отправи и учителят по музика Емил Петров.

          Естествено децата от 1. клас бяха най-развълнуваните ученици на 37. СУ „Райна Княгиня”. Влизайки в класните стаи бяха малко неуверени, но погледите им блестяха любопитно и те смело прекрачиха прага на училището.

          Вече повече от 95 години 37. СУ „Райна Княгиня“ се променя и усъвършенства, за да изпревари времето и да бъде такова, каквото е днес –  съвременно, иновативно, модерно. Родители, учители и ученици работят всеотдайно в името на общата кауза – училище с безспорен авторитет, предлагащо обучение за всяко дете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *