37. СУ „РАЙНА КНЯГИНЯ“ СОФИЯ

ПРЕВЕНЦИЯ НА НАРКОТИЦИТЕ И КАМПАНИЯ СРЕЩУ РЕЧТА НА ОМРАЗАТА

На 22.01. 2019 г. гости в 37. СУ „Райна Княгиня“ бяха младите хора от екипа на СНЦ „Български младежки форум“.
Божидар Цветков – председател на сдружението, Пламена Соколова – член на БМФ, както и нашите приятели доброволци Сенджер Айдемир – от Турция и Енрик Вилаграсса – от Испания / гр. Барселона / представиха пред децата от 6. и 7. клас опасностите, които крие употребата на наркотици. В непринудена, приятелска дискусия те ги запознаха с вредата от консумацията на упойващи вещества, демонстрирайки нагледно промените, които предизвиква у тялото на човека употребата на наркотици.
Не по-малък интерес предизвика и представянето на кампанията срещу речта на омразата в интернет. Много от децата споделиха, че са жертва на заплахи и обиди в използваните от тях социални мрежи. Проблемът е огромен и всички ние трябва да полагаме общи усилия, за да го преборим!
Директорът на 37. СУ – Цветомира Георгиева твърдо застава зад подобни инициативи и подкрепя бъдещото сътрудничество с членовете на Български младежки форум. В края на урока г-жа Георгиева пожела на участниците до нови срещи по теми и проблеми, които ги вълнуват.

// 37. СУ "Райна княгиня" София

Последни новини

Presets Color

Primary
Secondary