37. СУ „РАЙНА КНЯГИНЯ“ СОФИЯ

НА ГОСТИ В СОФИЙСКАТА ЛАБОРАТОРИЯ ЗА ИНОВАЦИИ

На 5 април т.г. ученици от 11. и 12. клас на 37. СУ „Райна Княгиня“ имаха удоволствието да присъстват на една нетрадиционна среща, организирана от дирекция ПИСТ. Мястото – Софийската лаборатория за иновации, където любезен домакин бе г-жа Светлана Ломева, изпълнителен директор на Асоциация за развитие на София. Поводът – участието ни в инициативата „Младежки свят и доброволчество“.
След като журито даде своите препоръки и насоки на кандидатите, и след като д-р Ирена Димитрова, директор на дирекция ПИСТ, награди всички присъстващи, подали предложение в конкурса, се стигна до бой. Бой с идеи! Д-р Димитрова реши да свери часовника си с този на младежите. Те записаха своите предложения за нови инициативи на лист хартия, който по въздушен път стигна право до журито. Резултатът е над 50 нови концепции за конкурси, които дирекцията има за задача да превърне в реалност.
Изказваме сърдечна благодарност на Светлана Ломева и д-р Ирена Димитрова за топлото и приятелско отношение към младите хора, вярвайки и насърчавайки техните идеи.

// 37. СУ "Райна княгиня" София

Последни новини

Presets Color

Primary
Secondary