37. СУ „РАЙНА КНЯГИНЯ“ СОФИЯ

Спазване на правилата за лична хигиена и социална изолация

Ежедневно да напомняме за спазване на правилата за лична хигиена и социална изолация

Изх. № РУО1-7067/ 23.03.2020 г.

ДО ДИРЕКТОРИТЕ
НА СТОЛИЧНИТЕ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ИНСТИТУЦИИ

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ДИРЕКТОР/ УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,
Изправени сме пред изпитанието COVID-19. Борбата с вируса е предизвикателство и отговорност за всички нас и само с общи усилия можем да се справим с него. В тази връзка Ви обръщам внимание, че е необходимо да продължавате всекидневно да напомняте на Вашите учители, служители и ученици да спазват правилата за лична хигиена и социална изолация.
Екипът на РУО – София-град чрез Вас отново се обръща с призив към учителите, служителите и родителите да се отнасят отговорно към ситуацията, като изпълняват препоръките на здравните власти. Важно е в този момент да положим грижи за децата и учениците и чрез личния си пример да им покажем, че знанието и дисциплината са ключът към всеки успех. Затова и към тях е нашият призив:
СКЪПИ УЧЕНИЦИ,
За да запазите собственото си здраве и това на Вашите близки, трябва да се съобразявате с предписаните противоепидемиологични мерки и правила в условията на извънредно положение.
Наложително е стриктно да спазвате изискванията за лична хигиена – мийте ръцете си често и продължително, като използвате сапун и вода или антибактериален гел.
Редовно проветрявайте помещението, в което се намирате.
Стойте вкъщи, избягвайте социални контакти с други хора. С близки и приятели може да общувате по телефона или в социалните мрежи.
Ограничете максимално достъпа си до обществени места.
Следвайте съветите на Вашите родители и учители, които искат да Ви предпазят от възможни опасности.
Използвайте времето, прекарано вкъщи, за продължаване на Вашето образование с подкрепата на Вашите учители и родители. Бъдете активни в образователното си любопитство! Време е за личностно усъвършенстване!
Искрено Ви желаем здраве и воля, за да докажем силата на нашите общи усилия за преодоляване на кризисния за държавата ни момент!

Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА,
НАЧАЛНИК НА РУО – СОФИЯ-ГРАД

ПРЕЗЕНТАЦИЯ – Виж тук:  bgeditabletemplatesparti03feb202012022020 (1)4079116292009759855048663857

 

 

 

// 37. СУ "Райна княгиня" София

Последни новини

Presets Color

Primary
Secondary