37. СУ „РАЙНА КНЯГИНЯ“ СОФИЯ

„ОТНОВО ЗАЕДНО“

В дните от 15. до 20.юли вкл. т.г. 26 ученици и 3 ръководители – педагогически специалисти от 37. СУ „Райна Княгиня“ почиваха в курорта „Златни пясъци“, благодарение на национална програма „Отново заедно“, финансиран от МОН.

С много настроение и позитивни емоции премина детският лагер, в който участваха деца на различна възраст, избрани по предварително зададени и приети на Педагогическия съвет критерии. Всички те оправдаха гласуваното доверие и осъществиха една своя мечта. Някои от децата за пръв път посетиха родното море.

Съчетанието на забавления и спорт на плажа с богата културна програма допринесе за физическото и интелектуално развитие на децата. Те имаха възможност да посетят Ботаническта градина в Балчик, Аладжа манастир – в близост до к.к. „Златни пясъци“, както и делфинариума във Варна. Всяка вечер за децата бе организирана културно-развлекателна програма. За финал всички получиха малък подарък и грамота за участие в това незабравимо преживяване.

Благодарим за възможността да бъдем одобрени и да участваме в националната програма „Отново заедно“ – шанс за всяко дете!

// 37. СУ "Райна княгиня" София

Последни новини

Presets Color

Primary
Secondary