37. СУ „РАЙНА КНЯГИНЯ“ СОФИЯ

#Първа работа
37 СУ Райна Княгиня

Гимназисти от 37. СУ „Райна Княгиня“, заедно с учителите Диана Минева и Мария Горанова, присъстваха на заключителното събитие от националната кампания #Първа работа на Програма „Развитие на човешките ресурси“, което се проведе на 8. септември т.г. в Сити Марк Арт Център – София.

Популярни личности от киното и театъра, музиката и журналистиката – поп дивата Мария Илиева, неповторимата Поли Генова, талантливата Александра Сърчаджиева, телевизионният водещ Ники Кънчев, олимпийската шампионка по художествена гимнастика Симона Дянкова и жестовият преводач Силвана Павлова, бяха „гласът на младите хора“, които споделиха каква е била първата им работа и с какво са се справили по пътя към професионалната реализация.

С чувство за хумор младият експерт за подбор на кадри Веселина Илиева отправи послания към „наборите“ как да подготвят CV-то си и как да се държат на интервю за работа.

Заключителното събитие от кампанията #Първа работа развълнува много младите хора, които събраха сили и увереност да реализират своите професионални идеи.

 

// 37. СУ "Райна княгиня" София

Последни новини

Presets Color

Primary
Secondary