37. СУ „РАЙНА КНЯГИНЯ“ СОФИЯ

ДЕН НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ

 Открит урок, посветен на Деня на християнското семейство, се проведе в 37. СУ „Райна Княгиня“. Гости на събитието бяха директорът на училището Цветомира Георгиева, зам.-директорът Марияна Благоева и учители.

Учениците от 7. а и 7. б клас на 37. СУ „Райна Княгиня“, с ръководител Мария Горанова – преподавател по БЕЛ, отбелязаха 21 ноември – Въведенеие Богородично – един от най-светлите християнски празници. Вълнуващите стихове и мислите, които бяха подготвили, дадоха началото на беседата за християнските ценности и добродетели, за ролята на семейството, за уважението и добротата. Любовгрижадовериемама и тате – това бяха само някои от думите, с които учениците описаха какво е за тях семейството. Там се научаваме да споделяме радости и скърби, да обичаме, да вярваме, да живеем в единомислие и мир.

Вазовата „Молитва“ в края на часа прозвуча като послание и благослов за всички семейства. С пожелание да съхраним здрави и щастливи нашите семейства, много слънце и спокойствие да радват домовете ни завърши урока.

// 37. СУ "Райна княгиня" София

Последни новини

Presets Color

Primary
Secondary