37. СУ „РАЙНА КНЯГИНЯ“ СОФИЯ

Да стигнеш до България
37 СУ Райна Княгиня

На 23 юни т.г. отбор „Магьосници за един по-добър свят“ от 37. СУ „Райна Княгиня“ представи своята кампания „Единни в многообразието“ в SofiaLab, където се събраха всички участници за финално онагледяване на  резултатите от своята дейност.

Нашият отбор, който взе призовото III място, представи прогреса по проекта, а именно –  видео филм „Да стигнеш до България – една истинска история за свободата, за любовта и приятелството“ с участието на деца бежанци,  ученици от 37. СУ. Представени бяха още две инициативи –  отбелязването на Международния ден за защита на децата, жертви на агресия и Международния ден на бежанците. За тях  разказаха Тоника Мутафова от 8. клас и Мирослав Алексиев от 11. Клас.

На събитието присъстваха учителите Диана Минева, Емилия Борисова и Микерям Ибишева, както и учениците Анелия Манова от 5. клас и Масуд Фарад от 12. клас, които подпомогнаха работата на отбора.

Дейностите по реализирането на хакатона „Отвъд границите: разбиване на стереотипи, изграждане на мостове“, организиран от Асоциация за развитие на София по проект „Подкрепа за развитието на политики за интеграция и услуги за бежанци в София“ продължават.

Да стигнеш до България - 37 Средно училище Райна Княгиня - София

Да стигнеш до България - 37 Средно училище Райна Княгиня - София Да стигнеш до България - 37 Средно училище Райна Княгиня - София Да стигнеш до България - 37 Средно училище Райна Княгиня - София

// 37. СУ "Райна княгиня" София

Последни новини

Presets Color

Primary
Secondary