37. СУ „РАЙНА КНЯГИНЯ“ СОФИЯ

РАБОТИЛНИЦА „БАБА МАРТА“

На 20 февруари т.г. в 37. СУ „Райна Княгиня“ се проведе Работилница за Баба Марта. Специални гости бяха доброволците от Сдружение „Български Младежки Форум“, които предоставиха на децата необходимите материали за направата на мартеници.
За нас бе истинско удоволствие да посрещнем Цветелина Цветкова – международен координатор на „Български Младежки Форум“ /БМФ/, Велизар Батаклиев – доброволец към БМФ, Ейюп Каплан – представител на Европейска доброволческа служба и Паола Радева – ученичка от 9. клас в Национална търговско-банкова гимназия, работеща по програма на Международната награда на херцога на Единбург (наричана за краткост Наградата). Тя е водеща международна младежка Програма за личностно развитие и постижения. Участниците в нея се състезават със самите себе си, като предизвикват собствените си убеждения за това на какво са способни и до къде най-далеч могат да стигнат. Постигайки целите си, младите развиват умения и качества, които остават за цял живот.
Часовете, прекарани съвместно с доброволците от БМФ, донесоха много емоции на децата от 5., 6. и 7. клас. Работейки сръчно, те успяха да изработят красиви мартенички, които ще бъдат разпродадени благотворително.

// 37. СУ "Райна княгиня" София

Последни новини

Presets Color

Primary
Secondary