37. СУ „РАЙНА КНЯГИНЯ“ СОФИЯ

СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ – БЪДЕЩИ ПРЕДПРИЕМАЧИ

Предприемачите са винаги победители, защото са направили най-важната победа – победили са страха  и преследват мечтите си. Най-важна е идеята! Имате ли  идея, с която да стартирате собствен бизнес и да печелите?

Кой става за предприемач? Как изглежда предприемачът? Питате ли се как се става предприемач? Отговорът категорично заявява – изисква се много време и усилия! Всеки от нас трябва да се развива, да трупа умения в различни сфери. Предприемачът е проактивен! По този начин той може да решава различни проблеми.

Учениците от 7. клас, участващи в клуб по интереси „Млад предприемач”, са запознати с въпросите, а отговорите предстои да научат. Те  ще получат знания за различни професии, даващи възможност за успешна професионална реализация. Вече разбраха подробности за  една от най-близките до тях професии – професията на учителя. Проведоха разговор със студенти от СУ ”Св. Климент Охридски” – бъдещи учители, които споделиха с тях защо са избрали тази нелека и отговорна професия.

Четоха приказки на децата от подготвителната група с учител  Галина Груева. Показаха вълшебството на първата книжка на учениците от 1. клас, заедно с  госпожа Петя Костова, учител на първокласниците.

Успехът в една кариера често е резултат от намирането на работа, която изисква уменията и интересите, които вече имате. Открийте индивидуалните си характерни черти. Хобитата ви или други ежедневни дейности също ще ви помогнат да се подготвите за кариера, скъпи седмокласници!

// 37. СУ "Райна княгиня" София

Последни новини

Presets Color

Primary
Secondary