37. СУ „РАЙНА КНЯГИНЯ“ СОФИЯ

ОТКРИВАНЕ НА УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА – 15.09.2020 Г. /ВТОРНИК/
На 15. септември започна една от най-необикновените години в българското образование – предизвикателна и извънредна. Училищният двор на 37. СУ „Райна Княгиня“ отново бе огласен от радостната глъч на здрави и добри деца, празнично украсен и подреден. На входа бе закачен надпис „ДОБРЕ ДОШЛИ”, а около него се извиваше красив венец от цветя, сътворен с много старание и любов от най-младите, новопостъпили учители. 37. СУ приюти отново своите ученици, родители и гости. След Химна на Република България бе посрещнато и знамето на училището.

Специален гост на тържеството бе кметът на район „Люлин“ – г-н Милко Младенов, винаги съпричастен и с грижа към училищата от района. В изцяло обновения двор на 37. СУ и в близост до новопостроения физкултурен салон, той пожела на учениците да слушат своите учители, за да бъдат знаещи и можещи, да спортуват активно, защото само така могат да се превърнат в успяващи личности. На събитието присъстваха инж. Диана Златарова, началник Отдел „Инженерна инфраструктура, благоустройство и екология” в район „Люлин“, както и Янка Енчева от същия отдел.

Свидетели на откриването бяха децата от подготвителните групи, начален етап и осми клас. По традиция директорът на училището – г-жа Цветомира Георгиева произнесе празнично слово, в което се обърна към всички присъстващи – гости, учители, ученици и родители. Специален поздрав към първокласниците отправиха Даниела и Александра Руменови, както и Цветомира Дечева, ученички от 2. клас. А Виктор Йорданов от 1. клас изпълни стихотворението „Училище мое“, с което показа, че вече е готов за учение.
По стара традиция първи в училището влязоха най-малките, посрещнати от своите учители, с новите учебници и книжки за всяко дете, в украсените с много любов класни стаи.

ЩЕ СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО!
ЧЕСТИТА НОВА УЧЕБНА 2020/2021 Г.!

// 37. СУ "Райна княгиня" София

Последни новини

Presets Color

Primary
Secondary